Miksi kannattaa valita maksullinen teema blogiin?

käyttäjältä FinnBlogger - 12/04/2011

thesis-theme-tapBlogeihin on valittavissa hyvin erilaisia teemoja. Minäkin olen ladannut internetistä useita ilmaisia WordPress -teemoja. Lopulta päätin kuitenkin hylätä ilmaiset teemat ja ostin itselleni maksullisen (Premium Theme). Olen ollut erittäin tyytyväinen ostokseeni ja suosittelen sitä myös kaikille muille, joilta irtoaa muutama kymppi – tai vähän enemmän rahaa – blogiin.

Hienompi ulkoasu

WordPressin maksullisia teemoja on helppo muotoilla tyylikkäiksi. Premium -teemat on tehty myytäviksi ja se näkyy ulkomuodossa. Itse asiassa blogeista näkee aika helposti, käytetäänkö ilmaista WordPress -teemaa tai maksullista Premiumia.

Premium -teemaa käyttämällä tarjoat lukijoillesi sanottavasti tyylikkäässä ja muodikkaassa paketissa. Annat ammattimaisen vaikutelman. Lukija tietää, että olet tosissasi ja sinulla on varmaan jotain sanottavaakin.

Tyylikäs ulkoasu vaikuttaa siihen, että blogisi lukija palaa ilomielin takaisin blogisi ääreen. Jos haluat ansaita blogillasi rahaa, tyylikäs ulkoasu ei ole suinkaan haitaksi!

Turvallisempi blogi

Internetissä on helppo ladata ilmaisia WordPress -teemoja. Monissa ilmaisissa teemoissa on kuitenkin koodeja, jotka vähentävät blogisi turvallisuutta. Niissä voi olla myös komponenetteja, jotka vähentävät blogisi näkyvyyttä hakukoneissa.

On toki nettisivuja, joista saa puhtaita WordPress -teemoja kuten WordPress.org, fabulousthemes.com and WooThemes.

Joka tapauksessa maksulliset Premium -teemat ovat turvallisempia kuin ilmaiset. Joillakin Premium -teemoilla on myös tekninen tuki, johon voi ottaa yhteyttä.

Nopea ja yksinkertainen ulkoasun muokkaus

Maksulliset Premium -teemat tarjoavat mahdollisuuden muokata blogisi ulkoasua helposti. Sinun ei tarvitse osata HTML, CSS tai PHP -koodausta, vaikka niistäkin on suuri apu.

Maksullisissa teemoissa on valikkoja, joista pääset helposti muokkaamaan blogisi logoa, muotoilua, navigointia, värejä, hakukoneoptimointia, fontteja ja muita yksityiskohtia. Muokkaus on tehty yksinkertaiseksi ja voit luoda juuri omanlaatuisesi blogin.

Edullinen

maksullinen teema wordpressMinä ostin blogeihini Thesis teeman.Premium teemat eivät ole ilmaisia. Mutta ne ovat edullisia. Premium -teema on edullisempi kuin vastaavan teeman ostaminen ammattilaiselta.

Rajoittamaton käyttöoikeus useaan blogiin maksoi 164 dollaria. Yhtä blogia varten Thesis maksaa vain 87 dollaria. Ostos oli helppo maksaa visa-kortilla.

Onko blogisi sinulle niin tärkeä, että siihen kannattaa sijoittaa!

Tutustu ja testaa WordPress Thesis Premium -teemaa:


Thesis teema WordPressiin

{ 1 trackback }

Jätä kommentti

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: