Laadukas webhotelli halvalla ja nopeasti

käyttäjältä FinnBlogger - 02/12/2012

kotisivutila - edullinen webhostingJos haluat saada halvan webhotellin, saat sellaisen USAsta. Yksi maailman suurimmista webhotelli-yrityksistä on BlueHost. Heillä on halvat hinnat ja laajat palvelut. Hinnoittelu, tilaaminen ja maksaminen on yksinkertaista.

Webhotellien vertailu internetissä on helppoa. Tällaisessa vertailussa BlueHost pärjää hyvin. Yritys lupaa bloggaajalle rajoittamattomasti tilaa kotisivuille. Lupauksena on myös rajoittamaton siirtokapasiteetti. Voit myös luoda tilillesi haluamasi määrän sivustoja ja verkko-osoitteita (addon domain).

Kun kirjaudut BlueHostiin, määrittelet itsellesi yhden pääsivuston eli domainin (esimerkiksi www.paras.com). Tämän jälkeen voit lisätä rajattomasti muita osoitteita (esimerkiksi www.toiseksiparas.com, www.moro.net, www.qwerty.com) näistä maksat vain domainin rekisteröintimaksun. Verkkosivujen rekisteröinti onnistuu helposti ja halvalla myös BlueHostissa.

BlueHost tarjoaa myös runsaasti tilaa sähköposteille. Saat valittua itsellesi tuhansia sähköpostiosoitteita!

Bluehost lupaa paljon halvalla. Suosio kertoo, että lupaukset pidetään. Kuukausihinta pitää sisällään 100 MySQL -tietokantaa. Suomalaisissa webhotelleissa näin monta tietokantaa on harvoin; ei ehkä kenelläkään ole tällaista tarjontaa. Suomalaiset webhotellit usein laskuttavat tietokannoista lisähinnan.

BlueHost on helppo ottaa käyttöön. Se tarjoaa laajan webhotellipalvelun, jota on helppo käyttää. Alkuun pääset melkein heti.

Olen itse ottanut yhteyttä BlueHost nettihotelliin ongelmatapauksessa. Apu on tullut helposti ja nopeasti chat-keskustelussa. Siksi kerron webhotellista myös tässä. Olen ollut tyytyväinen sen palveluun. Kerron tästä myös siksi, ettäi saan pienen provision, jos tilaat BlueHostin tällä sivustolla olevan linkin kautta.

BlueHostin suosiosta kertoo se, että se saa melkein 1000 uutta asiakasta joka päivä. Se on miljoonien kotisivujen ja blogien kotipaikka. Syy on varmaankin helppokäyttöisyys ja edullinen hinta.

BlueHost on halvan hinnan lisäksi hyvä valinta, jos tarvitset paljon tilaa webhotelliin. Se mahdollistaa useiden kotisivujen tekemisen.

Voit tehdä sivut itse HTML-koodilla tai käyttää WordPressiä, Drupalia, Joomlaa tai vastaavia. Lisäksi voit perustaa keskustelupalstoja ja foorumeita (mm. phpBB).

BlueHost tarjoaa kaikille asiakkaille maailmassa samaa webhotelli-pakettia. Kaikille sama palvelu ja sama hinta.

BlueHost kertoo hinnaksi nyt 4,95 dollaria kuukaudessa (perushinta 6,95). Vuosimaksu webhotellissa on nyt siis alle 60 dollaria. Hinta ei sisällä yllätyksiä vaan kaikki hotellipalvelut ovat tuossa hinnassa. Maksast lisää vain lisädomaineista ja siitä, että haluat salata domainisi omistajatiedot (domain privacy).

Olet ehkä tehnyt webhotellivertailuja netissä, mutta jos et ole vielä tuttu BlueHostin kanssa käy tutustumassa. Tutustu edulliseen webhotelliin tästä:

{ 2 kommentit… lue ne alta tailisää omasi }

iHerb koodi tammikuu 31, 2013 17:45

Bluehostia on tullut käytettyä jonkin aikaa ja hinta on kyllä kohillaan mutta sivut tuppaavat lataamaan turkasen hitaasti ettei oikein inspaa tuon käyttöä.
iHerb koodi kirjoitti äskettäin…iHerb Alennuskoodi GOQ895My Profile

Vastaa

FinnBlogger syyskuu 23, 2013 19:44

Bluehostin hinta on kohdallaan. Nopeudessa varmaan joskus toivomisen varaa. Halpa webhotelli se kuitenkin on!

Vastaa

Jätä kommentti

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: