Uusi CommentLuv Premium houkuttelee bloggaajia kommentoimaan

käyttäjältä FinnBlogger - 06/10/2011

bloggaaminenMiksi blogeja kannattaa kommentoida? Syitä on monia, mutta yksi syy on linkkien rakentaminen. Jos sinulla on oma sivusto, ja jätät kommentin toiselle sivustolle, se on hakukoneelle muistutus sivustosi olemassaolosta. Ja mitä enemmän näitä linkkejä on, sitä tärkeämpänä sinun sivustoasi pidetään. Pääsääntöisesti.

Suurin osa blogeista ja nettisivuista on no-follow -sivustoja. Kun kommentoit tällaista sivua, et saa siitä kaipaamaasi linkkiä omalle sivustollesi.

Kommentoijien kannalta onneksi on olemassa myös do-follow -linkkejä, jotka palkitsevat kommentaattorin arvokkaalla linkillä. Mitä enemmän kommentoit do-follow -blogeja ja kotisivuja, sitä enemmän saat hyötyä.

CommentLuv

Eräs, Suomessa kyllä aika marginaalinen juttu, on CommentLuv -lisäosa (plugin) WordPress -blogiin. CommentLuv jakaa do-follow linkkejä blogin kommentoijille. Eli blogi, jossa on tämä lisäosa rohkaisee ihmisiä kommentoimaan.

CommentLuv -pluginissa on kaksi versiota. Alkuperäinen versio on ilmainen. Lisäosasta on ilmestynyt juuri uusi, maksullinen, CommentLuv Premium -versio.

Blogi Maksullinen CommentLuv Premium kutsuu lukijoita jakamaan blogikirjoituksiasi Twitterissä ja Facebookissa sekä painamaan Googlen +1 näppäintä. CommentLuvin avulla voit siis saada lisää seuraajia Twitteriin, tykkäyksiä Facebookissa ja parempaa sijoitusta Googlessa. CommentLuv Premiumissa on nyt useita lisäosia yhdessä paketissa.

FinnBlogger -blogissa olen määritellyt CommentLuv -lisälle seuraavia vaihtoehtoja (voi itse määritellä):

+1 - paina tästä ja saat valita jonkun viimeisistä 10 kirjoituksestasi näkyviin tänne.

Facebook Like – paina tästä niin saat vlita yhden postauksen kymmenestä näkyviin kommenttisi kanssa.

Jos kommentoit (pikkuhiljaa) finnblogger.com sivustolle (5) kertaa, näet 10 viimeistä omaa kirjoitustasi ja voit valita niistä yhden näkymään kommenttisi kanssa. Sinulla on (sähköpostiosoitteesi perusteella) tällä hetkellä 0 hyväksyttä kommenttia. En hyväksy kommentteja, joissa sanotaan vain ”hyvä kirjoitus” tai vastaavaa. Kerro, miksi pidit kirjoituksesta ja lisää kommenttiin joku oma ajatuksesi muille jaettavaksi.

Eli jos painat +1 näppäintä tai tykkäät Facebookissa, saat enemmän hyötyä siten, että voit valita viimeisestä 10 kirjoituksestasi yhden, minkä CommentLuv jättää kommenttisi yhteyteen. Muutoin näkyy vain viimeinen kirjoitus.

Tervetuloa keskustelemaan ja kommentoimaan!

Tutustu CommentLuv lisäosaan tässä:

The CommentLuv Plugin

kuvat: flickr ja flickr.

Jätä kommentti

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: