Kuuluisan blogin ensiaskeleet

käyttäjältä FinnBlogger - 21/07/2012

blogiMoni haluaa olla kuuluisa bloggaaja. Yksi maailmanlaajuista mainetta niittänyt blogisti on Darren Rowse. Hänen ProBlogger.net -blogista moni aloitteleva ja kokenut bloggaaja on hakenut inspiraatiota.

Eräässä haastattelussa Darren Rowselta kysyttiin, miten ProBlogger -blogi sai alkunsa. Rowsen vastaus pitää sisällään totuuden, johon jokaisen bloggaajan on jotenkin reagoitava:

Kaikkein ensimmäisessä henkilökohtaisessa blogissani kirjoitin bloggamisesta. Kun opin, miten ansaita rahaa bloggaamalla, kirjoitin enemmän siitä. Tämä blogi käsitteli myös hengellisyyttä, henkilökohtaista elämääni ja vähän kaikkea; lukijani alkoivat valittaa, että sekoitan blogiini liian monia aiheita. Ajattelin, että ehkäpä parasta on siirtää sisältö juuri kyseistä asiaa käsittelevään blogiin. Niinpä siirsin rahan tienaamisen liittyvät kirjoitukset ProBlogger -blogiin.

Erinomainen vinkki kaikille. Vain kavereitasi kiinnostaa kaikki mitä sinä teet ja kirjoitat (ellet sitten ole julkkis). Jos sinulla on jonkin erityisaihe, jonka tunnet ja josta haluat kirjoittaa, perusta sille oma blogi. Pidä henkilökohtainen blogisi erossa tästä.

Ps. Jos tästä kirjoituksesta on ollut sinulle hiemankin iloa tai hyötyä, laitathan blogiisi linkin tähän kirjoitukseen!

Edellä mainittu kysymys ja Darren Rowsen vastaus siihen löytyi englanniksi teoksesta Clear Blogging. How People Blogging Are Changing the World and How You Can Join Them (Bob Walsh)

kuva

{ 1 kommentti… lue se alta tai lisää omasi }

Jouko elokuu 16, 2012 13:25

Olen lukennut sinun tätä ja toista blogiasi. Blogisi on mielenkiintoinen :)

Vastaa

Jätä kommentti

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: